Vào ngày 13/08 vừa qua, cựu thành viên T-ARA và cũng là thí sinh của chương trình The Unit –  Areum đã chia sẻ về thông báo kết hôn thông qua mạng xã hội Instagram. Bên hình ảnh của bản thân và bó hoa cưới, Ahreum đã đăng tải một bức thư dài bằng tiếng anh.

View this post on Instagram

I met a grateful person who taught me how to love. He taught me how to receive it, and he's a grateful man who held me firmly when I was in danger with a feeling of grasping at straw. I'm a comfortable and loving person who tells me that I'm precious every day. And that's why I'm saying this. I finally got married at the age of 26 when I became an adult! I hesitated a lot about whether I should tell you or not, but now that I've corrected myself and looked at the reality, I think it's right to tell you. Fans who support me, fans who support me, friends who are grateful to me, and friends. It's been my biggest support. Of course, we have to share our blessings with you, so I'm sending you this sudden news! We received a good day on February 9, 2020 and the reservation of the wedding hall has been completed. Before that, we have to work hard to meet each other and prepare a lot.I really respect the married people.😊👍🏻 Finally, in my future life, I will remember that I have a loved one, not a single one, and I will live a more upright life so that I can be the right person to be more responsible and have a better influence on the world. Good brother who gives courage and accepts fighting spirit so that he can come up with such a good idea. Thank you so much and thank you for giving me so much light power! Even if it's a boring life path, even if it's a happy life path, let's be supportive of each other at any time and in any situation, so that we can join hands and walk far away. If you are tired, let's share it with each other and share the joys with more people, and let's live like that! I'll be fine. 🙏🏻🌸💕

A post shared by 한아름 (@areum0ju) on

Bài đăng trên Instagram của Areum.

Cựu thành viên T-ARA thông báo kết hôn vào đầu năm tới ở tuổi 26 ảnh 0

Cô chia sẻ: “Tôi đã gặp một người mà bản thân thấy biết ơn, anh ấy đã dạy tôi cách yêu thương. Anh ấy dạy tôi cách nhận được tình yêu, và cũng là một người đàn ông mà tôi muốn cảm ơn vì đã giữ chặt tôi trong khoảng thời gian tôi gặp khó khăn. Tôi là một người thoải mái và anh chàng đáng yêu đã nói với tôi mỗi ngày rằng tôi rất quý giá. Và đó là lý do tại sao tôi nói điều này. Cuối cùng tôi đã kết hôn ở tuổi 26 khi tôi trưởng thành!”.

Cựu thành viên T-ARA thông báo kết hôn vào đầu năm tới ở tuổi 26 ảnh 1

Nữ ngôi sao sinh năm 1994 cũng tiết lộ rằng lễ cưới của cô sẽ diễn ra vào ngày 09/02/2020. Chồng sắp cưới của Areum là một doanh nhân không nổi tiếng, anh có cách cư xử bình tĩnh, ấm áp. Cuối cùng, cựu thần tượng hy vọng công chúng kiềm chế mọi hành động có thể gây tổn hại cho vị hôn phu không phải người nổi tiếng của mình.

Cựu thành viên T-ARA thông báo kết hôn vào đầu năm tới ở tuổi 26 ảnh 2

Được biết, Areum trở thành một trong những thành viên mới của T-ara vào năm 2012. Sau một năm, cô ấy chính thức rời nhóm. Tuy nhiên, nữ ngôi sao đã góp mặt trong các ca khúc nổi tiếng của nhóm như Don’t leave, Day and Night...

Don’t leave.

Một lần nữa, xin chúc mừng Areum!